Вiзи у Болгарiю

+359 897 600 600
info@sunreal.ua
banner
Останні Новини
Актуально
Вiзи у Болгарiю

У залежностіi від мети поїздки у Болгарію, існує декілька типів віз. Серед них:
 

  • Бізнес-віза;
     

  • Віза для неорганізованого туризму;
     

  • Віза для службових поїздок;
     

  • Транзитна віза;
     

  • Віза для приватного візиту;
     

  • Віза для власників нерухомості;
     

  • Віза для власників фірм;
     

  • Візи для культурної, наукової або спортивної діяльності.

 
Залежно від типу візи готується певний пакет документів для подання у консульство або візовий центр.
 
Найбільш популярною вважається віза для неорганізованого туризму. Для подання необхідно підготувати:
 

1. Закордонний паспорт з терміном дії не менше 3 місяців після закінчення передбачуваної поїздки;
 
2. Заповнена анкета з наклеєною фотографією, вимоги до фотографій Ви знайдете нижче в статті. Зразок анкети;
 
3.  Ксерокопія основної сторінки закордонного паспорта;
 
4.  Документи, що підтверджують мету поїздки: підтвердження бронювання готелю на увесь термін перебування*;
 
5. Страховий поліс на увесь період поїздки з сумою покриття не менше 30 000 євро;
 
6. Бронь авіаквитків, а у разі поїздки на машині - документи на автомобіль (копія св-ва про реєстрацію, копія водійських прав, копія Грін карти, маршрут прямування у вільній формі);
 
7. Довідка з місця роботи**;
 
8. Документи, що підтверджують наявність достатніх грошових коштів ***.

 
* Підтвердження броні готелю (факсимільна копія/електронне бронювання): в ньому мають бути прописані усі, що виїжджають поіменно, терміни перебування, а також реквізити готелю. Також необхідно, щоб в запрошенні підтверджувався факт оплати готелю заявником.
 
** Довідка з місця роботи на фірмовому бланку з печаткою, вказівкою адреси, робочого телефону, посади та окладу заявника.
 
*** Докази наявності достатніх грошових коштів для здійснення поїздки (довідка про купівлю валюти, дорожні чеки або актуальна виписка з банківського рахунку, тощо) з розрахунку 50 євро на добу перебування на людину (але не менше 500 євро на увесь термін поїздки).
  
Іншим поширеним видом візи є багатократна віза для власників нерухомості.
 
Право на таку візу мають власники, чиї імена позначені у нотаріальному акті, а також подружжя та прямі спадкоємці власників у віці до 21 року (у такому разі необхідно також надати документи, що підтверджують спорідненість).
 
При першому поданні заяви на візу власники нерухомості можуть претендувати на річну багатократну в'їзну візу (необхідно надати копію нотаріального акту), при подальших поданнях - на дворічну.
 
Сторонні особи також можуть отримати візу на підставі нотаріального акту. Проте віза буде одноразовою й буде видана на строк до 3 місяців.
 
Для отримання мультивізи власниками нерухомості необхідно підготувати наступні документи:
 

  • Заповнена візова анкета (усі графи анкети мають бути заповнені);
     

  • Закордонний паспорт діючого зразка з терміном дії не менше 3 місяців після закінчення передбачуваної поїздки (+ копія його першої сторінки);
     

  • Кольорова фотографія (вимоги описані нижче);
     

  • Поліс медичного страхування, дійсний в країнах Європы на увесь термін поїздки. Сума покриття повинна складати не менше 30 тисяч євро;
     

  • Авіаквитки (копія) або у разі поїздки на автомобілі - документи на автомобіль (копія св-ва про реєстрацію, копія водійських прав, копія Грін карти, маршрут прямування у вільній формі)
     

  • Копія нотаріального акту про власність;
     

  • Документи, що підтверджують сплату податків та зборів за попередній рік. Посвідчення про введення в експлуатацію акт №16 або акт №15;
     

  • Документи, що підтверджують сплату податків та зборів за попередній рік (при поданні на багатократну в'їзну візу та/або дворічну для власників нерухомості; при поданні на одноразову візу для запрошених осіб);
     

  • Довідка з місця роботи на фірмовому бланку з печаткою та вказівкою адреси організації (тільки для запрошених осіб).

 
 
Вимоги до фотографії при поданні на візу:

http://www.sunreal.ru/upload/userfiles/1245/face_viza.jpg
 

  • Фотографія на кожного заявника має бути кольоровою, без окантовки, з повним зображенням особи, як описано нижче.
     

  • Фотографія має бути зроблена за останні 6 місяців.
     

  • Необхідно надати 1 фотографію.
     

  • Розмір фотографії - 35 мм x 45 мм Особа повинна розміщуватися в центрі.
     

  • Розмір голови (від верхівки до підборіддя) повинен складати близько 30 мм
     

  • Фотографія має бути зроблена у фас, з повним зображенням особи.
     

  • Зображення особи повинне займати близько 70-80% усієї фотографії.
     

  • Фотографія має бути кольоровою і знятою на однотонному білому або світлому фоні. Фотографії з темним фоном або зроблені на фоні яких-небудь предметів прийматися не будуть!
     

  • Риси обличчя мають бути добре помітні. Бажано, щоб вуха були видні.
     

  • Фотографія має бути зроблена без сонячних окулярів та інших аксесуарів, якщо тільки ви не носите цей предмет за медичними показаннями (наприклад, очна пов'язка).
     

 
Якщо у Вас є питання по типах віз та можливостях їх отримання – зверніться до наших консультантів! 
 
 

Для детальної інформації заповните форму
Інформація
Я приймаю Terms sunreal.ua
Подібні статті
09/07/2015 ПТП у Болгарiї. ППП у Болгарiї.
Отримання іноземними громадянами посвідки на проживання у Болгарії регламентується Законом про Іноземців (остання редакція вийшла 28.01.2011 р.).   Посвідка на тривале проживання у Болгарії (так звана ПТП) – її отримання  можливе  на підставі одного з пунктів Закону про іноземців в республіці Бо...
09/07/2015 Громадянство в Болгарії
Громадянство Болгарії, безумовно, звучить привабливо. Все-таки з 2007 року ця країна увійшла до Європейського Союзу, а зовсім скоро її чекає вступ в Шенгенську угоду. Громадяни Болгарії можуть вільно подорожувати по Європі. Для когось болгарське громадянство - це своєрідна можливість іммігрувати далі в інші країни. Пр...
29/06/2015 Імміграція у Болгарію
Імміграція у Болгарію - один з найпопулярніших напрямів імміграції серед громадян СНД.   Причин дуже багато: споріднений менталітет, схожі мови, доброзичливе населення Болгарії, загальне історичне минуле. Притягає й те, що з 2007 року Болгарія є членом Євросоюзу, що забезпечує поступовий економічний розвиток кра...